Effectieve communicatie voor succes in de zakelijke wereld

Bij onze zakelijke communicatietraining ligt de focus op het ontwikkelen van vaardigheden die essentieel zijn voor succesvolle interacties binnen de zakelijke markt. Deze training biedt waardevolle inzichten in het communicatieproces en helpt u om uw communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen, zodat u effectiever kunt communiceren met collega’s, klanten en partners.

Waarom onze training?

  • Inzicht in communicatieprocessen: We onderzoeken grondig wat er gebeurt tijdens communicatie en hoe dit ons gedrag en onze relaties beïnvloedt.
  • Alert zijn op cruciale aspecten: U leert waar u alert op moet zijn tijdens zakelijke communicatie om misverstanden te voorkomen en een duidelijke boodschap over te brengen.
  • Rollen in communicatie: Ontdek welke rollen u kunt aannemen in verschillende communicatiesituaties en hoe u effectief kunt schakelen tussen deze rollen.
  • Omgaan met mogelijke mislukkingen: We identificeren struikelblokken en valkuilen in communicatie en leren hoe we deze kunnen vermijden.
  • Impact op innerlijke processen: Begrijp hoe communicatie onze emoties, gedachten en gedrag beïnvloedt en leer positieve communicatie te gebruiken om zelfvertrouwen en verbondenheid te bevorderen.
  • Feedback als fundament: Ontdek waarom feedback onmisbaar is voor effectieve communicatie en hoe u een open feedbackcultuur kunt bevorderen.

Wanneer:

1 september 11.00 – 15.00

Plaats

Apeldoorn

Kosten:

€400 p.p.