Workshop Klanten-binding

Inhoud workshop Klantenbinding

Hoe zorg je voor een optimaal contact met je klanten, de beste customer connection? Klantenbinding op een hoger niveau. Wordt het klantbelang en de verbinding gevoeld in alle gelederen van jouw bedrijf? Zijn jouw klanten tevreden? Hoe effectief zijn we met klantgerichtheid bezig? Wie moeten er in jouw organisatie klantgericht zijn? In de workshop komen al deze vragen aan bod. 

Waarom onze workshop?

  • Klantcontact verbeteren door echt de verbinding te zoeken met de klant. Maar ook de interne afdelingen met elkaar verbinden door inzicht te krijgen in de klantreis.

  • Om een optimaal resultaat te behalen, wil jij jouw bedrijf immers klantgerichtheid laten ‘ademen’. Dat begint met inzicht en ideeën op doen in deze workshop. Daarna kun je aan de slag met een verbeterplan.

  • Start het bij het inrichten van de klantreizen intern, is er meer teambuilding nodig of moeten de processen onder de loep worden genomen? Laat je inspireren.

Vanaf €150,- p.p. voor een workshop van 4 uur 
We bieden workshops op maat, gebaseerd op jullie wensen en doelen. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

 


Workshop Klantenbinding

Onze workshops bieden wij aan op elke gewenste locatie. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.